Vis
Vis

I Musikkens Tjeneste

Augustinus Fonden og Tivoli inviterer til en hel dag I MUSIKKEN TJENESTE lørdag den 9. september. Dagen igennem fejres musikken med koncerter og forestillinger og kulminerer kl. 21.00 med en koncert på Plænen med den internationale operastjerne, mezzosopranen Joyce DiDonato, og Tivoli Copenhagen Phil.

9. september 2017

Kl: 11:00 - 23:59

Haven

Dagens program

11.00 Velkomstsang med DR JuniorKoret, Pantomimeteatret

11.30 & 12.00 H. C. Lumbye og De små spiller, Orangeriet
En skuespiller i skikkelse af komponisten H. C. Lumbye, der skabte Tivolis klassiske musik-profil i 1800-tallet, introducerer klassisk musik for børn og deres familier - med talentfulde børn ved sin side.

12.00 Strygerstafet – Mesterinstrumenter fra hånd til hånd, Glassalen
En række af landets dygtigste musikere optræder med de mesterlige strygeinstrumenter, Augustinus Fonden gennem årene har indkøbt og udlånt. Hør hvor forskelligt to violiner kan klinge, og hvilke historier instrumenterne bærer på. Konferencier: Mathias Hammer

17.00 & 19.00 Moderne Trin, Pantomimeteatret
Tre af Danmarks førende balletkompagnier, Tivoli Ballet Teater, Corpus og Dansk Danseteater, præsenterer moderne dans med musik af bl.a. Arvo Pärt og Philip Glass.

20.00 Tivoli-Garden, Plænen
Festlig koncert med Tivoli-Garden som opvarmning til koncerten på Plænen.

21.00 Joyce DiDonato og Tivoli Copenhagen Phil, Plænen
Den amerikanske mezzosopran Joyce DiDonato optræder for fuld udblæsning på Plænen med Tivoli Copenhagen Phil dirigeret af Giordano Bellincampi. På programmet er blandt andet italienske arier og amerikanske sange.

23.45 Festfyrværkeri, Plænen
En hel dag i musikkens tjeneste afsluttes med et musikalsk timet festfyrværkeri.

Hent program
Tap for at aktivere kortet