Solange

Soul stjerne

15. august

Kl: 22:00 - 23:30

Plænen

Køb billet

175 års jubilæum – dét skal fejres med manér!
Den amerikanske superstjerne og soulsangerinde Solange kommer og spiller sin eneste koncert i Skandinavien og én af meget få koncerter i Europa i år. Sidste år gik mange forgæves til den anmelderroste koncert hun spillede på Roskilde Festival og hvis du vil opleve en af tidens mest vedkommende stemmer helt tæt på, anbefaler vi, at du med det samme sikrer dig billetter til Inner Circle, hvor der er begrænset plads. Alle andre kan opleve koncerten på afstand.

Billetterne er i salg:
Køb billet

Køb årskort her

Køb entré til voksen her

Køb entré til børn her

Se Inner Circle-området her

Der afspærres op til 20 kørestolspladser ved scenedørsindgangen.
Det betyder, at kørestolsbrugere IKKE skal have særskilt billet.

Med albummet A Seat At The Table fra 2016 – som Solange selv har skrevet og til dels produceret – har hun markeret sig som en stærk og politisk bevidst stemme. Musikken er blød soul og r’n’b, men i teksterne lufter hun sin vrede over raceuretfærdigheder, er talerør for afro-amerikansk feminisme og albummet er et opråb til såvel samfundet som musikindustrien.
Ud over at være et stærkt politisk og personligt album er det også blevet hendes store gennembrud. Solange udgav som 16-årig debutalbummet Solo Star i 2002. Det blev i 2008 fulgt op af Sol-Angel and the Hadley St. Dreams, og i 2012 af EP’en True med stor-hittet Losing you. A Seat At The Table bragte for første gang Solange helt i toppen af Billboard Chart 200 albumlisten i USA og nummeret Cranes in The Sky inkasserede en Grammy for Best R&B Performance.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
15. august
225,00 DKK Inner Circle eksklusiv entré til Tivoli
Tap for at aktivere kortet