Velkomstsang med DR JuniorKoret

I Musikkens Tjeneste begynder med DR JuniorKoret, der synger sange fra Danmark, Finland, Afrika og USA af bl.a. Lukas Graham, Morten Lauridsen, Mia Makaroff og Phillip Faber.

9. september 2017

Kl: 11:00 - 11:30

Pantomimeteatret

DR JuniorKoret er en del af DRs korskole og er for piger i alderen 12-16 år. DR JuniorKorets repertoire spænder vidt – fra danske sange og salmer over klassiske værker til helt nye arrangementer af tidens popsange og folkesange fra hele verden.

DR JuniorKoret har eksisteret siden 2005, og formålet med koret er at lette pigernes overgang fra DR BørneKoret til DR PigeKoret – og samtidig fungere som DR PigeKorets aspirantkor. Dirigent Susanne Wendt arbejder målrettet og professionelt med DR JuniorKoret, samtidig med at der gennem de fire år er god tid og plads til at pigerne udvikler sig både musikalsk og personligt.

Augustinus Fonden og Tivoli inviterer til en hel dag I MUSIKKEN TJENESTE. Dagen igennem fejres musikken med koncerter og forestillinger og kulminerer kl. 21.00 med en koncert på Plænen med den verdensberømte mezzosopran Joyce DiDonato og Tivoli Copenhagen Phil.

Tap for at aktivere kortet