Vis
Vis
transparent_2x2

Inner circle til a-ha

Sikr dig en plads allerforrest!

Som noget nyt får du mulighed for at købe billetter til Inner Circle til enkelte af de store Fredagsrock-koncerter - heriblandt koncerten med a-ha d. 27. juli. Årskortholdere får mulighed for at købe billetterne før alle andre. Har du ikke allerede et årskort, så bestil det her.

Køb Inner Circle-billet Køb årskort

23 torsdage med populær og udfordrende musik

Første sæson med Lillefredag bød på koncerter med både nye og mere veletablerede navne - og det blev en stor succes. Tak til de mange bands, der leverede stærke koncerter. Blondage, Sekuioia, Benal, Wangel, Lord Siva og Soleima, Xander og Blue Foundation for at nævne nogle få. Og tusind tak til de mange gæster, der kiggede forbi. Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage, når Tivoli slår dørene op for sommeren 2018.

Se programmet Køb årskort

Lillefredag_2018_500x200
Filtrér Alle
Scene
Hvad
Periode
 

Show & menu

Taktfaste rytmer og svingende hits, der får hofterne til at vrikke. Kulinariske oplevelser, der fuldender oplevelsen. Mæt dine sanser med Show & Menu.

Start eller afslut din aften med en lækker menu på en af de udvalgte restauranter, hvor glæde og begejstring over musikken i en af vores sale danner rammen om en hyggelig aften. Du kan købe din menu samtidig med, at du køber billet eller via et af nedenstående link, dog senest tre dage forinden.

Menuen serveres to timer før aftenkoncerter. Ved eftermiddagskoncerter serveres menuen umiddelbart efter forestillingen dog tidligst kl. 17.00.

LÆS MERE

showogmenu

Tivolis egen musikgarde

Tivoli-Garden

De 100 børn og unge, der i dag udgør Tivoli-Garden, er nutidens svar på en tradition, der går tilbage til 1844, da verdens første ungdomsgarde blev stiftet som ”det lilliputiske Militair”.

I dag er Tivoli-Garden en helårs musikskole for børn på 8-16 år, der har passeret optagelsesprøverne. 

LÆS MERE

Tern_TG_5_2