Boder

 

Der er masser af oplevelser i vente i de mange boder der kan findes over hele Haven.

Boderne, der snor sig langs stierne i Tivoli, bugner med alt fra nybagte vafler til lækre pandekager. De byder også på dejlig varm chokolade og et utal af lune retter.

Her kan du finde både gamle velkendte klassikere, der går igen fra sidste år og nye boder som Juicy Burger, hvor du kan købe lækre, gourmet burgere. Hos det Gamle Apotek kan du købe julepynt og dansk juledesign.

Boder

 • ASA Krydderier

  ASA er en dansk virksomhed, der importerer og sælger friske økologiske krydderier af en høj kvalitet. Efter at have importeret dem direkte fra producenterne, tester og udvælger vi de bedste til at kværne, blande eller sælge hele i løs vægt til vores kunder. I dag sælger vi vores krydderier fra krydderihandlen i Torvehallerne og fra fire butikker i Indien.

  Læs mere på www.asatrading.dk.

 • Bolchekogeriet

  I Bolchekogeriet finder du en masse spændende og unikke produkter, der er fremstillet helt efter de gamle traditioner og med det stolte håndværk. Blandt andet godt præsenterer Bolchekogeriet en serie af bolcher med motiver fra Tivoli og de forskellige årstider - søde oplevelser året rundt.

  Læs mere på www.almuegaarden.dk

 • Brink Nordic

  Firmaet B R I N K N O R D I C ® har specialiseret sig i at designe og producere glaspynt af høj kvalitet, inspireret af både bedstemors antikke julepynt, de Nordiske traditioner og Fabergé æg. Hvert år skaber og genskaber vi nye modeller og producerer dem i tæt samarbejde med dygtige glashåndværkere i Europa.

  Læs mere på www.brinknordic.com

 • Brændte Mandler

  Skønne velduftende frisklavede lune brændte mandler. Samt kaffe og varm chokolade og gløgg.

 • CeLuca

  Skønne julefigurer, søde nissestrømper, julepynt til juletræet samt gode gaveideer finder du hos CeLuca.

 • Clara Sofies Paleo - Stenalderkost

  Kom ind og smag vores paleo pizza, wraps og æbleskiver. Suppler dit måltid med vores sunde naturjuice eller varm æble-, tranebær- eller havtornbryg.

 • Clemente

  Hos Clemente finder du vores eget design af uld tøfler, der er håndgjort i norsk kartet uld. Farverige børne filtsko med sjove fantasifulde detaljer, til voksne i et enkelt design med få detaljer. Foruden findes dejlige varme uldstrømper med norsk mønster og ensfarvet alpaca uld.

  Læs mere på www.clemente-webshop.com

 • Copenhagen Treasure

  Lækre danske design varer i bedste kvalitet, som vækker glæder i alle hjem, samt påklædning fra I LOVE CPH.

 • Det gamle Apotek

  Oplev den nordiske julestemning fyldt med inspiration og det bedste danske juledesign. Alt til jul og advent – lige fra det nostalgiske til det mere moderne. Mærk duften af jul – 1000 idéer til julegaver, kalendergaver, pakkeleg og dekoration. Det Gamle Apotek er nordens største udbyder af julepynt.

  Læs mere på www.det-gamle-apotek.dk

 • Det gamle Apotek i Tivoli gavebutik

  Bredt udvalg af spændende gaveartikler, interiør, dansk og internationalt kunsthåndværk og julepynt. Med et væld af specielle juleartikler, som er enestående i Skandinavien, finder man her inspiration til en hyggelig jul. Velkommen til en eventyrlig juleverden.

  Læs mere på www.det-gamle-apotek.dk

   

 • From Friends of Therese Ynill

  Smukke små mundblæste kuvertvaser med sølv kunst til enhver anledning og årstid. Ideelle bryllups og værtinde gaver til smuk bord dækning, - og et smukt samler objekt! Det samlede design anvender alt rest sølv til smukke enkle smykke serier. Der er også noget til mænd og små piger.

 • Gløggkompagniet

  Vi fastholder selvfølgelig vores traditioner for at kunne servere gløgg mm, så alle har mulighed for at nyde noget de kan li.. Til dem, der ikke vil have gløgg har vi f.eks. vores æble, tranebær og hindbærbryg, varm chokolade til store og små, varm hyldeblomst eller æblemost, samt caffé latte brygget på den traditionelle måde.

 • Gløggkompagniet

  Gløggkompagniet kan for 11. år byde Tivolis gæster velkommen til vores store udvalg af god gløgg. Vi har igen i år vores egen hjemmelavet Clara Sofies gløgg; både en rød og en hvid på udvalgte druesorter og egen krydderiblanding. Vores kunder vil også kunne vælge rosiner/mandler, der har ligget i speciel lage. Kom og oplev vores gode gløgg.

 • The Green Corner

  Et økologisk og bæredygtigt sortiment, bestående af flotte accessories fabrikeret i træ, kosmetik og helsekostprodukter baseret på hamp planten, og meget mere. Kig ind til julemarkedets ”grønne hjørne”, og få dig en æstetisk oplevelse af økologisk og bæredygtigt velvære. The Green Corner: fair økologi, til fair priser.

  Læs mere på www.barrada.dk

 • Helt Honey

  HELT was brought to life to show the world how wonderful and delicious Danish honey can be. Formed in 2012 by Englishman Anthony Lee, HELT's speciality is flavoured honies, combining 100% Danish honey with quality ingredients from around the world. We welcome you to come and try our innovative honey products, because as we always say "tasting is believing".

 • House Doctor/Nicolas Vahé

  Det anerkendte gourmet-brand Nicolas Vahé indtager for første gang Tivolis julemarked med et udvalg af lækre delikatesser som fx marmelade, chokolader og gløgg. I tivoliboden byder vi desuden på boligaccessories fra House Doctor og og funky hi-fi-designs fra det upcoming brand KREAFUNK.

  Læs mere på www.nicolasvahe.dk

 • Hotdoghytten

  Hos Hotdoghytten finder du det største udvalg af hotdogs. Lige fra den danske klassiske hotdog, til den søde med barbecue eller den rigtig stærke med vores hjemmerørte chilidressing. Vi tilbyder 9 forskellige slags hotdogs.

  Læs mere på: www.festvognen.dk

 • HotdogKompagniet

  Her finder du det største udvalg af hotdogs. Lige fra den danske klassiske hotdog, til den søde med barbecue eller den rigtig stærke med vores hjemmerørte chilidressing.

 • Jette Frölich Design - Denmark

  Smuk og elegant designet julepynt og interiør design i høj kvalitet. Hos Jette Frölich kan man finde den smukkeste julepynt til at udsmykke sit hjem til enhver højtid og til en kønnere hverdag.

  Læs mere på www.jettefroelich.dk

 • Juicy Burger

  Boserups Juicy Burger. Muligvis verdens bedste! Det er en verdens klasse bøf som vi serverer medium rød i egen specielle bolle med vores super citron hvidløgs dressing, burgersauce, salat, agurk og løg. Enkelt og lækkert. SÅDAN!!

   

 • JuleBrugsen

  I SuperBrugsen gør vi en dyd ud af lokale varer af høj kvalitet. Vi har samlet en række varer fra lokale fødevareproducenter, der har specialiseret sig i den gode kvalitet og smag. Besøg JuleBrugsen i Tivoli og oplev hvilke lokale lækkerier, SuperBrugsen har på hylderne rundt om i landet.

 • Karamelleriet

  Håndlavede karameller - tyg lidt på dem. Gå på opdagelse i Karamelleriet og find din egen favorit blandt vores mange varianter. Prøv f.eks. vores klassiske flødekarameller, hårde Klippestykker, knasende Crunch, bløde Tusmørke og Daggry - eller det blødeste af det bløde: fudge. I Karamelleriet finde du kun vore egne produkter, udviklet af Charlotte og Tine.

  Læs mere på: www.karamelleriet.dk

   

 • Kirkens Korshær

  I Kirkens Korshærs bod sælges lys, postkort, julepynt, Kirkens Korshærs årssmykker (Pilgrim), bolcher, forskellige strikvarer, gaveartikler i træ mm. De fleste af varerne er håndlavet af frivillige i Kirkens Korshær og sælges til støtte for Kirkens Korshærs arbejde blandt socialt udsatte mennesker i Danmark.

  Læs mere på www.kirkenskorshaer.dk

 • Oh! by Kopenhagen Fur

  Kom og oplev vores univers fyldt med luksuriøse pels accessories. Oh! by Kopenhagen Fur er pionerer og overrasker på sin helt egen facon, selv i den søde juletid! Vi har et lækkert udvalg af nøgleringe, smykker, små tasker samt julepynt af den mest luksuriøse af slagsen. Oh! by Kopenhagen Fur er et globalt modebrand der tilbyder pels accessories. 

  Læs mere på: www.ohbykopenhagenfur.com

 • Kæmpeklejneboden

  I Klejneboden laves friskkogte kæmpeklejner, både til at spise med det samme og
  til at tage med hjem. Desuden sælges dejlig varm gløgg, glühwein, kaffe og varm chokolade.

 • LifeStone

  Med vort store udvalg i hatte, huer, luffer, handsker, tørklæder og slag, sikrer vi at du kan gå vinteren varmt og smart i møde. Eller finde den rigtige julegave! LifeStone blev etableret i 1997 og har i dag sommerbutikker på Bornholm, samt deltaget i sommerens store musikfestivaler.

 • Ludwigs Pandekager

  Vi tilbyder hjemmelavede pandekager i mange varianter, samt æbleskiver, belgiske vafler, varm gløgg og glühwein, kaffe, café latte og the. Slikstænger i stort udvalg og Hello Kitty juleslik. Kom og se vores store udvalg.

 • Lune Spanskrør

  Lune Spanskrør – de kendte vafler fra Spanien (Churros) – prøv dem med kanel og sukker og varm chokolade. Vi sælger også de originale belgiske vafler, gløgg og glühwein.

 • Made In Italy

  Alt hvad du kan ønske dig af af italienske uldsjaler, poncho'er, pelshatte, pelsveste, vanter, pandebånd og huer i smukke farver. Find gaven til dig eller dine kære.

 • Magiske Kop

  Hos Magiske Kop kan du få lavet de mest fantastiske kopper med dine egne billeder på. Billederne kan du indsende via MMS fra din smartphone. og du få din kop med, med det samme. Det fantastiske ved de magiske kopper, er at billedet først fremkommer når koppen er varm – og når koppen bliver kold, så ligner det en ganske almindelig og neutral sort kop. Den perfekte julegaveidé. Helt eksklusivt til Tivolis julemarked.

  Læs mere på: www.magiskekop.dk

 • Marlenka honningkager og kaffe

  Smag skønne og helt specielle honningkager fra Marlenka. Kun særligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet er blevet brugt til produktionen af honning delikatesserne. Nyd et stykke kage med citron & honning eller kakao & honning, sammen med en fantastisk kop Marlenka kaffe som er 100% ARABICA, varm økologisk hyldeblomstdrik eller en kop varm lækker gløgg.

   

 • Medusa-copenhagen

  Kom ind og oplev medusa-copenhagens juleunivers hvor du kan find alt fra fra medusas verden. Julegaver julepynt julehygge og masser af god julestemning finder du her hos os. Kom forbi og mærk julen.

  Læs mere på medusa-copenhagen.dk.

 • Nissebanden

  Julen er børnenes og hjerternes fest. Hos Nissebanden finder du fantastiske ting – ”hvad de dog finder på” – som taler til vore børn og vore julehjerter.

 • Fuglsang.biz

  Når mørket bryder frem skal du da have et lyssværd eller Loom armbåndselastikker i alle regnbuens farver. Det og meget mere til store og små - velkommen til Fuglsang.biz.

  Læs mere på www.fuglsang.biz

 • Pelsboden

  Kom forbi og kig på vores store udvalg i ægte pels og skind til den danske vinter. Se den flotte kollektion i hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder, hårelastikker i mink, vaskebjørn og kanin. Vi fører desuden lækre skindhandsker, sælluffer, baby rulam sko og børne rulam luffer.

  Læs mere på: mbaccessories.dk

 • Peters Jul

  Peters Jul har hyggelige og sjove ting samt gaver til haven eller hjemmet til rigtige drille-nisse-priser. Vi har kunder år efter år, som kommer til os, fordi de kan lide de søde frostsikre stentøjsnisser og de mange kalender- eller bankogaver, vi har til yderst rimlige priser. Så køb gaven hos Peters Jul - det er cool.

 • Plänenburg

  Under hvælvingerne i den store Plänenburg midt på Plænen, finder I ind til den varme gløgg, vores lækre æbleskiver og til risengrød med smørklat. Her inde i varmen kan du vælge mellem varme og kolde drikke og sødt til ganen – hos både store og små – og sidde indendørs ved borde og bænke.

 • Sandwichbaren

  Lækre pulled pork sandwich, frikadellesandwich og hånd-deller.

 • Pandekagehuset

  Også til jul kan du fra vores hyggelige bod på plænen, købe friskbagte søde pandekager med fyld efter eget valg . Vi har også varme drikke, man kan lune sig på i efterårstågen, f.eks kakao med marshmellows eller flødeskum. Bare følg duften af nybagte pandekager, så finder du os på Plænen.

 • Skindmesteren

  Prøv at kælke på et helt specielt slags rensdyr- eller fåreskind. Skindet er imprægneret med silicone på bagsiden, så det kan bruges udendørs, bl.a. til at kælke med eller sidde lunt på i sneen. Desuden mange andre forskellige uld-, læder- og skindvarer, herunder et stort udvalg i finske læderhandsker og indendørs uld sko.

 • Social Foodies – Doing good better

  Prøv en rigtig varm kakao med lidt lækkert til. Hjemmelavede økologiske flødeboller, marcipan roulade, müslibarer, nøddesnacks og kransekage. Vi tilbyder desuden lækre håndlavede chokolader fra vores egen produktion i Cape Town.

 • Spangsbergs Flødebollefabrik

  Spangsberg Chokolade er hjemmehørende i Taastrup og producerer bl.a. gode gammeldags flødeboller med lækkert luftigt velsmagende skum. Herudover laves mange forskellige typer smagfulde fyldte dessertchokolader og chokoladestænger i de bedste råvarer. Endvidere fremstilles Nørregade Bolcher på gammeldagsvis efter originale opskrifter, som sammen med udformningen gør hvert enkelt bolche til en stor smagsoplevelse.

 • Strik & Stjerner

  Inspirerende og kreativt univers fyldt med skønne farvestrålende ting. Alt fra fine håndlavede retrosmykker og hårspænder, smukke opbevarings æsker og smykkeskrin, eventyrlige papirtryk, lune huer, handsker og vanter.

  Læs mere på www.brinja.dk

 • Tivolis Flæskestegsbod

  Kom indenfor i varmen og nyd Tivolis berømte og berygtede flæskestegssandwich på Plænen. Vælg mellem den klassiske eller den specielle ”Tivoli-flæskestegssandwich” med bl.a. råmarineret rødkålssalat og hjemmelavet dressing.
  Disse særlige varianter kun fås kun Tivolis Halloween og Julesæson, så skynd dig forbi, så du ikke går glip af den.

 • Uld & Sager

  Uld & Sager er en lille intim butik, der nu på 11. år er med på Tivolis markeder.
  Med et stort udvalg af accessories i dejlige naturprodukter, uld og skind er vores foretrukne materialer. Vi har et moderne tidssvarende design på alle vores produkter. Vi fører også et stort udvalg af øko garvede lamme- og fåreskind til at pifte stuen op med.

  Læs mere på: naturskind.dk

 • Vaffelhytten

  Vaffelhytten er Tivolis Vaffelbageris bod til Jul i Tivoli. Vi serverer hjertevafler med div. fyld og belgiske vafler. Til disse fås drikkevarer som kaffe og varm chokolade. Vaffelbageriet har været drevet af den samme familie i mere end 100 år og er begunstiget med mange trofaste stamkunder.

  Læs mere på www.vaffelbageriet.dk

 • Wadils

  Hos Wadils finder du et stort udvalg i et lækkert design af mærket Sirri. Sirri er moderne design fremstillet i ren færøsk uld. Ulden valkes efter gamle metoder, hvilket gør tøjet vind- og vandafvisende, ideelt til det danske vejr. Udover Sirri finder du også et stort udvalg i Nordisk design, lammeulds plaider, mohair tørklæder, jakker og trøjer. I år har vi en unik håndstrikket kollektion og unika ponchoer i ren uld, som vi glæder os til at vise frem.

  Læs mere på www.wadils.dk