Boder

 
 
 

 • Amanda by Winther - Art & Accessories

  Amanda by Winther laver smukke håndlavede unikasmykker i ædelsten og skind. Desuden kan man finde håndlavede hatte i uld og skønne tørklæder. Amanda by Winther har butik ved Torvehallerne Linnésgade 14, hvor der også bliver udbudt smykkekurser.

  Læs mere på www.amandabywinther.com

  Skønne tørklæder i uld og silke, håndlavede hatte, samt håndlavede smykker i halvædelsten og skind.

 • ASA Krydderier

  ASA er en dansk virksomhed, der importerer og sælger friske økologiske krydderier af en høj kvalitet. Efter at have importeret dem direkte fra producenterne, tester og udvælger vi de bedste til at kværne, blande eller sælge hele i løs vægt til vores kunder. I dag sælger vi vores krydderier fra krydderihandlen i Torvehallerne og fra fire butikker i Indien.

  Læs mere på www.asatrading.dk.

  ASA Krydderier - Alverdens luksuskrydderier til den gode smag.

 • Basilur Tea

  Basilur Tea er et af verdens hurtigst voksende tefirmaer, der har specialiseret sig i de mest fortryllende indpakninger, såsom bøger spilledåser og huse. På mindre end seks år er Basilur Tea blevet en del af verdenseliten indenfor luksuste. Kom ind og bliv forført af de smukke dåser og noget af verdens fineste te, som bl. a. sælges i Harrod´s i London.

   

  Te i særklasse.

 • Bolchekogeriet

  I Bolchekogeriet finder du en masse spændende og unikke produkter, der er fremstillet helt efter de gamle traditioner og med det stolte håndværk. Blandt andet godt præsenterer Bolchekogeriet en serie af bolcher med motiver fra Tivoli og de forskellige årstider - søde oplevelser året rundt.

  Læs mere på www.almuegaarden.dk

  Unikke bolcher til alle, store som små.

 • Bolchekogeriet

  I Bolchekogeriet finder du en masse spændende og unikke produkter, der er fremstillet helt efter de gamle traditioner og med det stolte håndværk. Blandt andet godt præsenterer Bolchekogeriet en serie af bolcher med motiver fra Tivoli og de forskellige årstider - søde oplevelser året rundt.

  Læs mere på www.almuegaarden.dk

  Unikke bolcher til alle, store som små.

 • Brink Nordic

  Firmaet B R I N K N O R D I C ® har specialiseret sig i at designe og producere glaspynt af høj kvalitet, inspireret af både bedstemors antikke julepynt, de Nordiske traditioner og Fabergé æg. Hvert år skaber og genskaber vi nye modeller og producerer dem i tæt samarbejde med dygtige glashåndværkere i Europa.

  Læs mere på www.brinknordic.com

  Julekugler og -pynt af højeste kvalitet - Made in Europe.

 • Brændte Mandler

  Skønne velduftende frisklavede lune brændte mandler. Samt kaffe og varm chokolade.

  Duften af brændte mandler…..

 • By Bonne

  Lysestager, fade, vaser, puder, kurve og meget mere - et univers for dem, der elsker boligindretning.

  Skønne interiør ting.

 • CeLuca

  CeLuca Horror forhandler scary effekter, afrevne legemsdele og har et stort udvalg af tilbehør til halloween, samt unikke uhyggelige, flotte samt sjove masker til voksne og børn.

  Scary effekter/unikke halloween masker med et touch af CeLuca.

 • Clara Sofies kolde og varme drikke

  Smag Clara Sofies populære forkellige bryg: Æblebryg, tranebærbryg, hindbærbryg mm. Prøv den dejlige glühwein eller nogle af de andre varme og kolde drikkevarer.

  Smag alle Claras Sofies lækre kolde og varme drikke.

 • Clara Sofies Paleokost

  Kom ind og smag vores paleo pizza, wraps og æbleskiver. Suppler dit måltid med vores sunde naturjuice eller varm æble-, tranebær- eller havtornbryg.

  Stenalderkost med et tvist.

 • Clara Sofies Tapas og varm chokolade

  Smag Clara Sofies lækre koncept dansk/spansk tapas for voksne og børn. Eller varm dig med den lækre varme chokolade lavet af ægte chokolade med flødeskum – der kan udover den klassiske vælges mellem sukkerfri chokolade og chokolade sødet med stevia.

  Lækker dansk/spansk tapas, fristende desserter og dejlig varm chokolade.

 • Clemente

  Hos Clemente finder du vores eget design af uld tøfler, der er håndgjort i norsk kartet uld. Farverige børne filtsko med sjove fantasifulde detaljer, til voksne i et enkelt design med få detaljer. Foruden findes dejlige varme uldstrømper med norsk mønster og ensfarvet alpaca uld.

  Læs mere på www.clemente-webshop.com.

  Super lækre håndfiltet uld tøfler i dansk design.

 • Copenhagen Treasures

  Lækre danske design varer i bedste kvalitet, som vækker glæder i alle hjem, samt påklædning fra I LOVE CPH.

  Souvenirs og lækre design varer.

 • Det gamle Apotek

  Til Halloweens uh-uh-uhyggelige mørke dage og lange aftener, har vi alt til den rette stemning, samt lys og lygter til ude og inde. Kom i den rette stemning med et godt gys eller grin. Sjove, spændende og overraskende ting til børn og barnlige sjæle. Bliv inspireret til den helt rette (u)hyyyyggelige stemning.

  Læs mere på www.det-gamle-apotek.dk.

  Happy Halloween - til inde og ude!

 • Det gamle Apotek

  Oplev den nordiske julestemning fyldt med inspiration og det bedste danske juledesign. Alt til jul og advent – lige fra det nostalgiske til det mere moderne. Mærk duften af jul – 1000 idéer til julegaver, kalendergaver, pakkeleg og dekoration. Det Gamle Apotek er nordens største udbyder af julepynt.

  Læs mere på www.det-gamle-apotek.dk

  Den helt rigtige jul – den helt rigtige stemning.

 • Det gamle Apotek

  Find helt uundværlige ting, samt 1000 ting til gaver og indretning.

  Boliginteriør.

 • Exotic Mix

  Eksotiske og velsmagende tørrede frugter fra alverdens kontinenter. Sprøde og friske nødder fra verdens bedste nøddefarme i usaltede, saltede og spicy-varianter.

  Alverdens nødder, tørrede frugter og chokolade.

 • Fan Shop

  Merchandise fra gulv til loft med One Direction, Justin Bieber og mange flere. Kom og bliv inspireret og køb også advents- og julegaver.  Alt hvad hjertet begærer af merchandise.

 • Festtema

  Velkommen indenfor hos Festtema, hvor du er sikret en god, grufuld og helt igennem fantastisk oplevelse. Kom forbi og lad dig fascinere af alle de mange skægge, skræmmende og skøre masker, kostumer, dekorationer og accessories, vi ligger inde med. Det kan kun blive sjovt!

  Læs mere på www.festtema.dk

  Skægt, skræmmende og skørt til din udklædning.

 • Ford T på Plænen

  Ingen tivolitur uden candy floss, popcorn eller sodavand! Eller på denne tid af året: ’Spindelvæv’, ’Knoglestumper’ og ’Heksedrik’. Alt sammen kan findes i den gamle Ford T ved Plænen.

  Popcorn og Candyfloss

 • From Friends of Therese Ynill

  Smukke små mundblæste kuvertvaser med sølv kunst til enhver anledning og årstid. Ideelle bryllups og værtinde gaver til smuk bord dækning, - og et smukt samler objekt! Det samlede design anvender alt rest sølv til smukke enkle smykke serier. Der er også noget til mænd og små piger.

  Pieces of Love, Pieces of Seasons, smykker, jul og rav – og noget til mænd.

 • Fuglsang.biz

  Vi har Danmarks største sortiment af kostumer, parykker, sminke og special effekts. Om du skal klædes ud som zombie, vampyr eller mørk og mystisk heks... Kæmpe sortiment i pynt og udsmykning til Halloween - en tand mere blodig og uhyggelig, end du finder det andre steder selvfølgelig også det mindre uhyggelige til de små.

  Hos fuglsang.biz finder du alt det der gør jeres halloween til noget helt specielt

 • Gløggkompagniet

  Vi fastholder selvfølgelig vores traditioner for at kunne servere gløgg mm, så alle har mulighed for at nyde noget de kan li.. Til dem, der ikke vil have gløgg har vi f.eks. vores æble, tranebær og hindbærbryg, varm chokolade til store og små, varm hyldeblomst eller æblemost, samt caffé latte brygget på den traditionelle måde.

  Glögg og varme drikke til alle aldre og størrelser.

 • Gløggkompagniet

  Gløggkompagniet kan for 11. år byde Tivolis gæster velkommen til vores store udvalg af god gløgg. Vi har igen i år vores egen hjemmelavet Clara Sofies gløgg; både en rød og en hvid på udvalgte druesorter og egen krydderiblanding. Vores kunder vil også kunne vælge rosiner/mandler, der har ligget i speciel lage. Kom og oplev vores gode gløgg.

  Gløggkompagniet 11 år på Tivolis julemarked.

 • Græskarboden

  Tag ungerne i hånden og kom op på plænen og udfold jeres kreative evner på græskar i forskellige størrelser. Vi hjælper gerne med inspirationen, men i skal selv bære det hjem. Hvis man skulle ha fået blod på tanden, kan der købes græskar-skæresæt, så kreativiteten kan fortsætte derhjemme.

   

  Skær dit helt eget (u)hyggelige græskar

 • Heksebanden

  Alle børn kan lide at klappe i hænderne og få heksen til at gå, gnække, ryste eller lyse med øjnene – det er spændende og vi voksne nyder at se så glade børn vi har.

  Danmarks flotteste udvalg i mekaniske hekse og spøgelser.

 • Hekseguf

  Lækre donuts, belgiske vafler, heksepunch og andre varme drikke

  Dejlige varme nybagte donuts med tilbehør, belgiske vafler, varme og kolde drikke, heksepunch og popcorn.

 • HELT Honey

  HELT was brought to life to show the world how wonderful and delicious Danish honey can be. Formed in 2012 by Englishman Anthony Lee, HELT's speciality is flavoured honies, combining 100% Danish honey with quality ingredients from around the world.

  Honey let's fall in love

 • Hotdoghytten

  Hos Hotdoghytten finder du det største udvalg af hotdogs. Lige fra den danske klassiske hotdog, til den søde med barbecue eller den rigtig stærke med vores hjemmerørte chilidressing. Vi tilbyder 9 forskellige slags hotdogs.

  Læs mere på: www.festvognen.dk

  Hotdogs ud over det sædvanlige.

 • HotdogKompagniet

  Her finder du det største udvalg af hotdogs. Lige fra den danske klassiske hotdog, til den søde med barbecue eller den rigtig stærke med vores hjemmerørte chilidressing.

  Her finder du det største udvalg af hotdogs.

 • House Doctor/Nicolas Vahé

  Det anerkendte gourmet-brand Nicolas Vahé indtager for første gang Tivolis julemarked med et udvalg af lækre delikatesser som fx marmelade, chokolader og gløgg. I tivoliboden byder vi desuden på boligaccessories fra House Doctor og og funky hi-fi-designs fra det upcoming brand KREAFUNK.

  Læs mere på www.nicolasvahe.dk

   

  Oplev innovative gourmetdelikatesser og boligdesign i Tivoli.

 • Jette Frölich Design - Denmark

  Smuk og elegant designet julepynt og interiør design i høj kvalitet. Hos Jette Frölich kan man finde den smukkeste julepynt til at udsmykke sit hjem til enhver højtid og til en kønnere hverdag.

  Læs mere på www.jettefroelich.dk

   

   

  Oplev Jette Frölichs eventyrlige univers. Noget af de smukkeste der findes.

 • Juicy Burger

  Boserups Juicy Burger. Muligvis verdens bedste! Det er en verdens klasse bøf som vi serverer medium rød i egen specielle bolle med vores super citron hvidløgs dressing, burgersauce, salat, agurk og løg. Enkelt og lækkert. SÅDAN!!

   

  Boserups Juicy Burger. Muligvis verdens bedste!

 • Karamelleriet

  Håndlavede karameller - tyg lidt på dem. Gå på opdagelse i Karamelleriet og find din egen favorit blandt vores mange varianter. Prøv f.eks. vores klassiske flødekarameller, hårde klippestykker, knasende cCrunch, bløde tusmørke og daggry - eller det blødeste af det bløde: fudge. I Karamelleriet finde du kun vore egne produkter, udviklet af Charlotte og Tine.

  Håndlavede karameller – langtidskogt over åben kobbergryde.

 • Kinaboxen

  Byg din egen kinabox med nudler og forskelligt tilbehør. Vælg mellem forårsruller, dybstegte rejer, kyllinge nuggets eller frikadeller. Serveres med karry- eller sur/sød sauce – eller hekseblod! Samt fish n´chips, pommes frites og varme og kolde drikke.

  Lækre nudler med hjemmelavede saucer & fish n´chips.

 • Kirkens Korshær

  I Kirkens Korshærs bod sælges lys, postkort, julepynt, Kirkens Korshærs årssmykker (Pilgrim), bolcher, forskellige strikvarer, gaveartikler i træ mm. De fleste af varerne er håndlavet af frivillige i Kirkens Korshær og sælges til støtte for Kirkens Korshærs arbejde blandt socialt udsatte mennesker i Danmark.

  Læs mere på www.kirkenskorshaer.dk  Håndlavede gaveartikler, der varmer i mere end én forstand.

 • Krageborgen

  Under hvælvingerne i den store Krageborg, midt på Plænen, finder I en ny oplevelse i Tivoli – Scary Hotdogs. Beslut dig for din personlige favorit blandt varianterne af (u)hyggelige gourmet hotdog, med alverdens fyld, eller tag det sikre valg i en lækker fransk hotdog med pølser fra Slagtergården i Holbæk. Prøv også de enestående og grusomme varianter af (u)hyggelige softice med alverdens pynt og kryb. Heksen kan trylle hvad som helst frem på din softice, hvis du er et artigt barn eller en legesyg voksen.

  Tør du smage Scary hotdogs og Halloween softice i en helt ny udgave?

 • Kæmpeklejneboden

  Lune friskkogte kæmpeklejner og varme drikke.

   

  I Klejneboden laves friskkogte kæmpeklejner, både til at spise med det samme og til at tage med hjem. Desuden sælges dejlig varm gløgg, glühwein, kaffe og varm chokolade.

 • LifeStone

  Med vort store udvalg i hatte, huer, luffer, handsker, tørklæder og slag, sikrer vi at du kan gå vinteren varmt og smart i møde. Eller finde den rigtige julegave! LifeStone blev etableret i 1997 og har i dag sommerbutikker på Bornholm, samt deltaget i sommerens store musikfestivaler.

  Gå vinteren varmt i møde hos LifeStone.

 • Ludwigs Pandekager

  Vi tilbyder hjemmelavede pandekager i mange varianter, samt æbleskiver, belgiske vafler, varm gløgg og glühwein, kaffe, café latte og the. Slikstænger i stort udvalg og Hello Kitty juleslik. Kom og se vores store udvalg.

   

  Trænger du til noget sødt og lækkert så kig forbi Ludwigs!

 • Lune Spanskrør

  Lune Spanskrør – de kendte vafler fra Spanien (Churros) – prøv dem med kanel og sukker og varm chokolade. Vi sælger også de originale belgiske vafler, gløgg og glühwein.

  Ingen jul uden Lune Spanskrør.

 • Made In Italy

  Alt hvad du kan ønske dig af af italienske uldsjaler, poncho'er, pelshatte, pelsveste, vanter, pandebånd og huer i smukke farver. Find gaven til dig eller dine kære.

  En oase af smukt tilbehør, blandt andet italienske tørklæder.

 • Made In Italy

  Alt hvad du kan ønske dig af af italienske uldsjaler, poncho'er, pelshatte, pelsveste, vanter, pandebånd og huer i smukke farver. Find gaven til dig eller dine kære.

  En oase af smukt tilbehør, blandt andet italienske tørklæder.

 • Magasin Chokolade

  Hos MAGASIN CHOKOLADE finder du håndlavede dessertchokolader til både værtinden og den store, runde fødselsdag, dragéerede mandler med f.eks. kakao, lakrids eller solbær, chokoladetrøfler i mange varianter samt vores håndlavede flødeboller, som leveres frisklavede fra fabrikken hver eneste torsdag.

  Chokolade i særklasse.

 • Magiske Kop

  Hos Magiske Kop kan du få lavet de mest fantastiske kopper med dine egne billeder på. Billederne kan du indsende via MMS fra din smartphone. og du få din kop med, med det samme. Det fantastiske ved de magiske kopper, er at billedet først fremkommer når koppen er varm – og når koppen bliver kold, så ligner det en ganske almindelig og neutral sort kop. Den perfekte julegaveidé Helt eksklusivt til Tivolis julemarked.

  Læs mere på: www.magiskekop.dk

   


  Danmarks bedste julegaveidé - der sker magi når der kommer varmt i.

 • Marlenka honningkager og kaffe

  Smag skønne og helt specielle honningkager fra Marlenka. Kun særligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet er blevet brugt til produktionen af honning delikatesserne. Nyd et stykke kage med citron & honning eller kakao & honning, sammen med en fantastisk kop Marlenka kaffe som er 100% ARABICA, varm økologisk hyldeblomstdrik eller en kop varm lækker gløgg.

   

  Udsøgte og lækre honningkager.

 • Medusa - Copenhagen

  Kom ind og oplev Medusa-copenhagens juleunivers hvor du kan find alt fra fra Medusa's verden.
  Julegaver julepynt julehygge og masser af god julestemning finder du her hos os. Kom forbi og mærk julen.

  Læs mere Medusa-copenhagen.dk

   

   

   

   

  Eventyrligt juleunivers der giver glæde og masser af smil på læben.

 • MettMari

  Mett-Mari har været rundt i alle hjørner og ikke mindst afkroge af hele verden og købt ind til Halloween. Ting man ikke anede at man manglede, til udsmykning af både bolig og personligt brug. Hekse, hatte, lysende øjenæbler, morbide strømpebånd og hårpynt, edderkopper, afskårne lemmer og meget mere. Garneret og arrangeret i "lækkert" interiør.

  Læs mere på www.mett-mari.dk

  Alt til halloween.

 • MettMari

  Mett-Mari har været rundt i alle hjørner og ikke mindst afkroge af hele verden og købt ind til Halloween. Ting man ikke anede at man manglede, til udsmykning af både bolig og personligt brug. Hekse, hatte, lysende øjenæbler, morbide strømpebånd og hårpynt, edderkopper, afskårne lemmer og meget mere. Garneret og arrangeret i "lækkert" interiør.

  Læs mere på www.mett-mari.dk

  Alt til halloween.

 • Nissebanden

  Julen er børnenes og hjerternes fest. Hos Nissebanden finder du fantastiske ting – ”hvad de dog finder på” – som taler til vore børn og vore julehjerter.

  Så er det jul - flot og festligt til store og små….

 • Oh! by Kopenhagen Fur

  Kom og oplev vores univers fyldt med luksuriøse pels accessories. Oh! by Kopenhagen Fur er pionerer og overrasker på sin helt egen facon, selv i den søde juletid! Vi har et lækkert udvalg af nøgleringe, smykker, små tasker samt julepynt af den mest luksuriøse af slagsen. Oh! by Kopenhagen Fur er et globalt modebrand der tilbyder pels accessories. 

  Læs mere på: www.ohbykopenhagenfur.com

  Et univers fyldt med luksuriøse pels accessories.

 • OH. SO

  Skønne bløde sweatre, fine tørklæder, skønne lædervarer samt lækre hudplejeprodukter, – vi har det hele. Find julegaven her! Med mærker såsom, 2ndday, Minimum, Designers Remix, Rudolph Care, Maria Black og Julie Brandt skaber vi et eventyrligt designer univers midt i centrum af Tivoli.

  Skønne cashmere sweatre og uundværlige accessories.

 • Pandekagehuset

  Traditionen tro gentager vi succesen fra de sidste år. Fra vores hyggelige bod på plænen, sælger vi friskbagte søde pandekager med fyld efter eget valg . Vi har også varme drikke, man kan lune sig på i efterårstågen, f.eks kakao med marshmellows eller flødeskum. Bare følg duften, så finder du os midt på Plænen.

  Friskbagte søde pandekager med fyld efter eget valg.

 • Pandekagehuset

  Også til jul kan du fra vores hyggelige bod på plænen, købe friskbagte søde pandekager med fyld efter eget valg . Vi har også varme drikke, man kan lune sig på i efterårstågen, f.eks kakao med marshmellows eller flødeskum. Bare følg duften af nybagte pandekager, så finder du os på Plænen.

  Friskbagte søde pandekager med fyld efter eget valg.

 • Pelsboden

  Kom forbi og kig på vores store udvalg i ægte pels og skind til den danske vinter. Se den flotte kollektion i hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder, hårelastikker i mink, vaskebjørn og kanin. Vi fører desuden lækre skindhandsker, sælluffer, baby rulam sko og børne rulam luffer.

  Lækre pels accessories til en kold vinter.

 • Plänenburg

  Under hvælvingerne i den store Plänenburg midt på Plænen, finder I ind til den varme gløgg, vores lækre æbleskiver og til risengrød med smørklat. Her inde i varmen kan du vælge mellem varme og kolde drikke og sødt til ganen – hos både store og små – og sidde indendørs ved borde og bænke.

  Gløgg og æbleskiver i borgen på Plænen.

 • Sandwich Caféen

  Steak-wich med helstegt oksefilet, god, gammeldags flæskestegsandwich og skinkesandwich med ovnstegt skinke. Det hele serveres i hyggeligt cafemiljø, hvor alt er til salg – inkl. stolen du sidder på!


  Sandwich der smager.

 • Sandwichbaren

  Lækre pulled pork sandwich, frikadellesandwich og hånd-deller.

  Pulled pork og frikadelle fristelser

 • Skindmesteren

  Prøv at kælke på et helt specielt slags rensdyr- eller fåreskind. Skindet er imprægneret med silicone på bagsiden, så det kan bruges udendørs, bl.a. til at kælke med eller sidde lunt på i sneen. Desuden mange andre forskellige uld-, læder- og skindvarer, herunder et stort udvalg i finske læderhandsker og indendørs uld sko.


  Spændende skindvarer i rensdyrs-, lamme- og fåreskind.

 • Social Foodies – Doing good better

  Prøv en rigtig varm kakao med lidt lækkert til. Hjemmelavede økologiske flødeboller, marcipan roulade, müslibarer, nøddesnacks og kransekage. Vi tilbyder desuden lækre håndlavede chokolader fra vores egen produktion i Cape Town.

  Social hjemmelavet forkælelse.

 • Sommerhuset

  I vores dejlige Sommerhus kan du varme dig på god kaffe og varm chokolade. Her har vi lækre kager og snacks I kan hygge jer med og nyde ved Plænens sceneforestillinger, eller tage med rundt i Haven.

  I Sommerhuset serveres delikat hjemmebag med kaffe, samt andre lækkerier.

 • Spangsbergs Flødebollefabrik

  Spangsberg Chokolade er hjemmehørende i Taastrup og producerer bl.a. gode gammeldags flødeboller med lækkert luftigt velsmagende skum. Herudover laves mange forskellige typer smagfulde fyldte dessertchokolader og chokoladestænger i de bedste råvarer. Endvidere fremstilles Nørregade Bolcher på gammeldagsvis efter originale opskrifter, som sammen med udformningen gør hvert enkelt bolche til en stor smagsoplevelse.

  Se hvorledes en flødebolle bliver til.

 • Strik & Stjerner

  Peters Jul har hyggelige og sjove ting samt gaver til haven eller hjemmet til rigtige drille-nisse-priser. Vi har kunder år efter år, som kommer til os, fordi de kan lide de søde frostsikre stentøjsnisser og de mange kalender- eller bankogaver, vi har til yderst rimlige priser. Så køb gaven hos Peters Jul - det er cool.

   

   

   

  Julegaver og andre spændende ting til gode priser.

 • Strik & Stjerner

  Inspirerende og kreativt univers fyldt med skønne farvestrålende ting. Alt fra fine håndlavede retrosmykker og hårspænder, smukke opbevarings æsker og smykkeskrin, eventyrlige papirtryk, lune huer, handsker og vanter.

  Læs mere på www.brinja.dk

   

   

  Unikke gaver, papirvarer og håndlavet pynt.

 • Tegneland

  Besøg den kreative bod Tegneland. Her kan du male på keramik figurer i mange forskellige spændende modeller. Figurerne er håndlavet af keramiske kunstnere og specialister. Eller lav en fantastisk sand tegning.

   

  Vær kreativ og lav en julegave.

 • The Green Corner

  Et økologisk og bæredygtigt sortiment, bestående af flotte accessories fabrikeret i træ, kosmetik og helsekostprodukter baseret på hamp planten, og meget mere. Kig ind til julemarkedets ”grønne hjørne”, og få dig en æstetisk oplevelse af økologisk og bæredygtigt velvære.

  The Green Corner: fair økologi, til fair priser.

  Læs mere på www.barrada.dk


  Ægte økologisk og bæredygtig perle, med et produktsortiment fra alle verdenshjørner.

 • Tivolis Flæskestegsbod

  Kom indenfor i varmen og nyd Tivolis berømte og berygtede flæskestegssandwich på Plænen. Vælg mellem den klassiske eller den specielle ”Tivoli-flæskestegssandwich” med bl.a. råmarineret rødkålssalat og hjemmelavet dressing.
  Disse særlige varianter kun fås kun Tivolis Halloween og Julesæson, så skynd dig forbi, så du ikke går glip af den.

  Flæskestegsandwich - klassisk eller Tivolisk.

 • Tivolis Flæskestegsbod

  Kom indenfor i varmen og nyd Tivolis berømte og berygtede flæskestegssandwich på Plænen. Vælg mellem den klassiske eller den specielle ”Tivoli-flæskestegssandwich” med bl.a. råmarineret rødkålssalat og hjemmelavet dressing.
  Disse særlige varianter kun fås kun Tivolis Halloween og Julesæson, så skynd dig forbi, så du ikke går glip af den.

  Flæskestegsandwich - klassisk eller Tivolisk.

 • Uld & Sager

  Uld & Sager er en lille intim butik, der nu på 11. år er med på Tivolis markeder.
  Med et stort udvalg af accessories i dejlige naturprodukter, uld og skind er vores foretrukne materialer. Vi har et moderne tidssvarende design på alle vores produkter. Vi fører også et stort udvalg af øko garvede lamme- og fåreskind til at pifte stuen op med.

  Skønne designs i uld og skind - jakker og accessories.

 • Vaffelhytten

  Vaffelhytten er Tivolis Vaffelbageris bod til Halloween i Tivoli.
  Vi serverer hjertevafler med div. fyld og belgiske vafler.
  Til disse fås drikkevarer som kaffe og varm chokolade. Vaffelbageriet har været drevet af den samme familie i mere end 100 år og er begunstiget med mange trofaste stamkunder.

  Læs mere på www.vaffelbageriet.dk

  Lune vafler, varme drikke og iskold hjemmelavet is.

 • Wadils

  Hos Wadils finder du et stort udvalg i et lækkert design af mærket Sirri. Sirri er moderne design fremstillet i ren færøsk uld. Ulden valkes efter gamle metoder, hvilket gør tøjet vind- og vandafvisende, ideelt til det danske vejr. Udover Sirri finder du også et stort udvalg i Nordisk design, lammeulds plaider, mohair tørklæder, jakker og trøjer. I år har vi en unik håndstrikket kollektion og unika ponchoer i ren uld, som vi glæder os til at vise frem.

  Læs mere på www.wadils.dk

  Jakker, frakker og trøjer af færøsk uld og andre varme sager.

 • Yoghurt Fun

  Yoghurt Fun – ny og trendy yoghurt shop.
  Har du prøvet at designe din egen is? Her kan du gøre det!
  Design din egen lækre og velsmagende SO-GOOD, FAT-FREE frozen yoghurt. Vælg topping mellem 20 slags frisk frugt, slik, kager og varm chokolade sauce.


  Frozen Yoghurt – find favorit smagen, vælg favorit toppings