Boder

 
 
 

 • Amanda by Winther - Art & Accessories

  Amanda by Winther laver smukke håndlavede unikasmykker i ædelsten og skind. Desuden kan man finde håndlavede hatte i uld og skønne tørklæder. Amanda by Winther har butik ved Torvehallerne Linnésgade 14, hvor der også bliver udbudt smykkekurser.

  Læs mere på www.amandabywinther.com

  Skønne tørklæder i uld og silke, håndlavede hatte, samt håndlavede smykker i halvædelsten og skind.

 • ASA Krydderier

  ASA er en dansk virksomhed, der importerer og sælger friske økologiske krydderier af en høj kvalitet. Efter at have importeret dem direkte fra producenterne, tester og udvælger vi de bedste til at kværne, blande eller sælge hele i løs vægt til vores kunder. I dag sælger vi vores krydderier fra krydderihandlen i Torvehallerne og fra fire butikker i Indien.

  Læs mere på www.asatrading.dk.

  ASA Krydderier - Alverdens luksuskrydderier til den gode smag.

 • Bolchekogeriet

  I Bolchekogeriet finder du en masse spændende og unikke produkter, der er fremstillet helt efter de gamle traditioner og med det stolte håndværk. Blandt andet godt præsenterer Bolchekogeriet en serie af bolcher med motiver fra Tivoli og de forskellige årstider - søde oplevelser året rundt.

  Læs mere på www.almuegaarden.dk

  Unikke bolcher til alle, store som små.

 • Brændte Mandler

  Skønne velduftende frisklavede lune brændte mandler. Samt kaffe og varm chokolade.

  Duften af brændte mandler…..

 • Café Mett-Mari

  Dampende varme supper og flæskestegssandwich, Retro- specialkaffer med lækre kager og franskbrødsmadder, samt alt i drikkevarer. Det hele serveres i hyggeligt cafemiljø, hvor alt er til salg – inkl. stolen du sidder på!


  Suppe, steg & kage.

 • CeLuca

  CeLuca Horror forhandler scary effekter, afrevne legemsdele og har et stort udvalg af tilbehør til halloween, samt unikke uhyggelige, flotte samt sjove masker til voksne og børn.

  Scary effekter/unikke halloween masker med et touch af CeLuca.

 • Clara Sofies kolde og varme drikke

  Smag Clara Sofies populære forkellige bryg: Æblebryg, tranebærbryg, hindbærbryg mm. Prøv den dejlige glühwein eller nogle af de andre varme og kolde drikkevarer.

  Smag alle Claras Sofies lækre kolde og varme drikke.

 • Clara Sofies Tapas og varm chokolade

  Smag Clara Sofies lækre koncept dansk/spansk tapas for voksne og børn. Eller varm dig med den lækre varme chokolade lavet af ægte chokolade med flødeskum – der kan udover den klassiske vælges mellem sukkerfri chokolade og chokolade sødet med stevia.

  Lækker dansk/spansk tapas, fristende desserter og dejlig varm chokolade.

 • Clemente

  Hos Clemente finder du vores eget design af uld tøfler, der er håndgjort i norsk kartet uld. Farverige børne filtsko med sjove fantasifulde detaljer, til voksne i et enkelt design med få detaljer. Foruden findes dejlige varme uldstrømper med norsk mønster og ensfarvet alpaca uld.

  Læs mere på www.clemente-webshop.com.

  Super lækre håndfiltet uld tøfler i dansk design.

 • Copenhagen Treasures

  Lækre danske design varer i bedste kvalitet, som vækker glæder i alle hjem, samt påklædning fra I LOVE CPH.

  Souvenirs og lækre design varer.

 • Det gamle Apotek

  Til Halloweens uh-uh-uhyggelige mørke dage og lange aftener, har vi alt til den rette stemning, samt lys og lygter til ude og inde. Kom i den rette stemning med et godt gys eller grin. Sjove, spændende og overraskende ting til børn og barnlige sjæle. Bliv inspireret til den helt rette (u)hyyyyggelige stemning.

  Læs mere på www.det-gamle-apotek.dk.

  Happy Halloween - til inde og ude!

 • Exotic Mix

  Eksotiske og velsmagende tørrede frugter fra alverdens kontinenter. Sprøde og friske nødder fra verdens bedste nøddefarme i usaltede, saltede og spicy-varianter.

  Alverdens nødder, tørrede frugter og chokolade.

 • Festtema

  Velkommen indenfor hos Festtema, hvor du er sikret en god, grufuld og helt igennem fantastisk oplevelse. Kom forbi og lad dig fascinere af alle de mange skægge, skræmmende og skøre masker, kostumer, dekorationer og accessories, vi ligger inde med. Det kan kun blive sjovt!

  Læs mere på www.festtema.dk

  Skægt, skræmmende og skørt til din udklædning.

 • Fuglsang.biz

  Vi har Danmarks største sortiment af kostumer, parykker, sminke og special effekts. Om du skal klædes ud som zombie, vampyr eller mørk og mystisk heks... Kæmpe sortiment i pynt og udsmykning til Halloween - en tand mere blodig og uhyggelig, end du finder det andre steder selvfølgelig også det mindre uhyggelige til de små.

  Hos fuglsang.biz finder du alt det der gør jeres halloween til noget helt specielt

 • Græskarboden

  Tag ungerne i hånden og kom op på plænen og udfold jeres kreative evner på græskar i forskellige størrelser. Vi hjælper gerne med inspirationen, men i skal selv bære det hjem. Hvis man skulle ha fået blod på tanden, kan der købes græskar-skæresæt, så kreativiteten kan fortsætte derhjemme.

   

  Skær dit helt eget (u)hyggelige græskar

 • Heksebanden

  Alle børn kan lide at klappe i hænderne og få heksen til at gå, gnække, ryste eller lyse med øjnene – det er spændende og vi voksne nyder at se så glade børn vi har.

  Danmarks flotteste udvalg i mekaniske hekse og spøgelser.

 • Hekseguf

  Lækre donuts, belgiske vafler, heksepunch og andre varme drikke

  Dejlige varme nybagte donuts med tilbehør, belgiske vafler, varme og kolde drikke, heksepunch og popcorn.

 • HELT Honey

  HELT was brought to life to show the world how wonderful and delicious Danish honey can be. Formed in 2012 by Englishman Anthony Lee, HELT's speciality is flavoured honies, combining 100% Danish honey with quality ingredients from around the world.

  Honey let's fall in love

 • Hotdoghytten

  Hos Hotdoghytten finder du det største udvalg af hotdogs. Lige fra den danske klassiske hotdog, til den søde med barbecue eller den rigtig stærke med vores hjemmerørte chilidressing. Vi tilbyder 9 forskellige slags hotdogs.

  Læs mere på: www.festvognen.dk

  Hotdogs ud over det sædvanlige.

 • Hotdogkompagniet

  Her finder du det største udvalg af hotdogs. Lige fra den danske klassiske hotdog, til den søde med barbecue eller den rigtig stærke med vores hjemmerørte chilidressing.

  Her finder du det største udvalg af hotdogs.

 • Juicy Burger

  Boserups Juicy Burger. Muligvis verdens bedste! Det er en verdens klasse bøf som vi serverer medium rød i egen specielle bolle med vores super citron hvidløgs dressing, burgersauce, salat, agurk og løg. Enkelt og lækkert. SÅDAN!!

   

  Boserups Juicy Burger. Muligvis verdens bedste!

 • Karamelleriet

  Håndlavede karameller - tyg lidt på dem. Gå på opdagelse i Karamelleriet og find din egen favorit blandt vores mange varianter. Prøv f.eks. vores klassiske flødekarameller, hårde klippestykker, knasende cCrunch, bløde tusmørke og daggry - eller det blødeste af det bløde: fudge. I Karamelleriet finde du kun vore egne produkter, udviklet af Charlotte og Tine.

  Håndlavede karameller – langtidskogt over åben kobbergryde.

 • Kinaboxen

  Byg din egen kinabox med nudler og forskelligt tilbehør. Vælg mellem forårsruller, dybstegte rejer, kyllinge nuggets eller frikadeller. Serveres med karry- eller sur/sød sauce – eller hekseblod! Samt fish n´chips, pommes frites og varme og kolde drikke.

  Lækre nudler med hjemmelavede saucer & fish n´chips.

 • Krageborgen

  I Krageborgen serverer vi lækker og klassisk fastfood som bøfsandwich. hotdogs og pommes frites, som alle kan lide!

  Lækker fastfood til hele familien.

 • Made In Italy

  Alt hvad du kan ønske dig af af italienske uldsjaler, poncho'er, pelshatte, pelsveste, vanter, pandebånd og huer i smukke farver. Find gaven til dig eller dine kære.

  En oase af smukt tilbehør, blandt andet italienske tørklæder.

 • Magasin Chokolade

  Hos MAGASIN CHOKOLADE finder du håndlavede dessertchokolader til både værtinden og den store, runde fødselsdag, dragéerede mandler med f.eks. kakao, lakrids eller solbær, chokoladetrøfler i mange varianter samt vores håndlavede flødeboller, som leveres frisklavede fra fabrikken hver eneste torsdag.

  Chokolade i særklasse.

 • MettMari

  Mett-Mari har været rundt i alle hjørner og ikke mindst afkroge af hele verden og købt ind til Halloween. Ting man ikke anede at man manglede, til udsmykning af både bolig og personligt brug. Hekse, hatte, lysende øjenæbler, morbide strømpebånd og hårpynt, edderkopper, afskårne lemmer og meget mere. Garneret og arrangeret i "lækkert" interiør.

  Læs mere på www.mett-mari.dk

  Alt til halloween.

 • Pandekagehuset

  Traditionen tro gentager vi succesen fra de sidste år. Fra vores hyggelige bod på plænen, sælger vi friskbagte søde pandekager med fyld efter eget valg . Vi har også varme drikke, man kan lune sig på i efterårstågen, f.eks kakao med marshmellows eller flødeskum. Bare følg duften, så finder du os midt på Plænen.

  Friskbagte søde pandekager med fyld efter eget valg.

 • Pelsboden

  Kom forbi og kig på vores store udvalg i ægte pels og skind til den danske vinter. Se den flotte kollektion i hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder, hårelastikker i mink, vaskebjørn og kanin. Vi fører desuden lækre skindhandsker, sælluffer, baby rulam sko og børne rulam luffer.

  Lækre pels accessories til en kold vinter.

 • Sandwichbaren

  Lækre pulled pork sandwich, frikadellesandwich og hånd-deller.

  Pulled pork og frikadelle fristelser

 • Sommerhuset

  I Sommerhuset serveres delikat hjemmebag med kaffe, samt andre lækkerier.

  Kaffe og hjemmebag.

 • Spangsbergs Flødebollefabrik

  Spangsberg Chokolade er hjemmehørende i Taastrup og producerer bl.a. gode gammeldags flødeboller med lækkert luftigt velsmagende skum. Herudover laves mange forskellige typer smagfulde fyldte dessertchokolader og chokoladestænger i de bedste råvarer. Endvidere fremstilles Nørregade Bolcher på gammeldagsvis efter originale opskrifter, som sammen med udformningen gør hvert enkelt bolche til en stor smagsoplevelse.

  Se hvorledes en flødebolle bliver til.

 • Tegneland

  Besøg den kreative bod Tegneland. Her kan du male på keramik figurer i mange forskellige spændende modeller. Figurerne er håndlavet af keramiske kunstnere og specialister. Eller lav en fantastisk sand tegning.

   

  Vær kreativ og lav en julegave.

 • Tivolis Flæskestegsbod

  Kom indenfor i varmen og nyd en flæskestegssandwich. Der kan vælges mellem den klassiske eller den specielle ”Tivoli-flæskestegssandwich” med bl.a. råmarineret rødkålssalat og hjemmelavet dressing, der kun fås i Halloween og julesæsonen i Tivoli.

  Flæskestegsandwich - klassisk eller Tivolisk.

 • Uld & Sager

  Uld & Sager er en lille intim butik, der nu på 11. år er med på Tivolis markeder.
  Med et stort udvalg af accessories i dejlige naturprodukter, uld og skind er vores foretrukne materialer. Vi har et moderne tidssvarende design på alle vores produkter. Vi fører også et stort udvalg af øko garvede lamme- og fåreskind til at pifte stuen op med.

  Skønne designs i uld og skind - jakker og accessories.

 • Vaffelhytten

  Vaffelhytten er Tivolis Vaffelbageris bod til Halloween i Tivoli.
  Vi serverer hjertevafler med div. fyld og belgiske vafler.
  Til disse fås drikkevarer som kaffe og varm chokolade. Vaffelbageriet har været drevet af den samme familie i mere end 100 år og er begunstiget med mange trofaste stamkunder.

  Læs mere på www.vaffelbageriet.dk

  Lune vafler, varme drikke og iskold hjemmelavet is.

 • Wadils

  Hos Wadils finder du et stort udvalg i et lækkert design af mærket Sirri. Sirri er moderne design fremstillet i ren færøsk uld. Ulden valkes efter gamle metoder, hvilket gør tøjet vind- og vandafvisende, ideelt til det danske vejr. Udover Sirri finder du også et stort udvalg i Nordisk design, lammeulds plaider, mohair tørklæder, jakker og trøjer. I år har vi en unik håndstrikket kollektion og unika ponchoer i ren uld, som vi glæder os til at vise frem.

  Læs mere på www.wadils.dk

  Jakker, frakker og trøjer af færøsk uld og andre varme sager.

 • Yoghurt Fun

  Yoghurt Fun – ny og trendy yoghurt shop.
  Har du prøvet at designe din egen is? Her kan du gøre det!
  Design din egen lækre og velsmagende SO-GOOD, FAT-FREE frozen yoghurt. Vælg topping mellem 20 slags frisk frugt, slik, kager og varm chokolade sauce.


  Frozen Yoghurt – find favorit smagen, vælg favorit toppings