Din kurv er tom

Dæmonen

Gør dig klar til at hvine og skrige, mens du vender på hovedet.

Dæmonen er uden tvivl en af de mest skrigfremkaldende forlystelser, Haven har at byde på. Den vilde forlystelse, der måler 28 meter på det højeste sted, har tre seje loops. 

Husk at smile stort, når du sidder i Dæmonen, for der bliver taget forlystelsesfoto. Pris: ét stk. 60 kr., to stk. 100 kr.

Praktisk information: En tur i Dæmonen med virtual reality-headset koster 25. kr. ekstra og er et tilvalg. Du vil naturligvis fortsat kunne vælge en almindelig tur i Dæmonen.

Nyhed: Turpas VR
Turpasset gælder til alle Tivolis kørende forlystelser inklusiv fri adgang til virtual reality i Dæmonen. Vær opmærksom på, at Dæmonen kræver at man er min. 132 cm. høj.
Køb Turpas VR her

Nyhed!

Prøv Dæmonen med virtual reality

Forestil dig, at du sidder fastspændt i en rutschebane med 80 km i timen, udsættes for 4G påvirkning, passerer 3 loops og oplever et fysisk fald på 20 meter. Den oplevelse bliver snart endnu vildere med ildsprudlende drager og dæmoner fra den kinesiske mytologi og fyrværkeri, der eksploderer omkring dig i et kinesisk univers fra en svunden tid. 

Praktisk information
En tur i Dæmonen med virtual reality-headset koster 25. kr. ekstra og er et tilvalg. Du vil naturligvis fortsat kunne vælge en almindelig tur i Dæmonen. 

Nyhed Turpas VR
Turpasset gælder til alle Tivolis kørende forlystelser inklusiv fri adgang til virtual reality i Dæmonen. Vær opmærksom på, at ved kørsel i Dæmonen kræves det at man er min. 132 cm. høj.

transparent_2x2

ADGANG

HØJDE Min. 132 cm.
PRIS 3 billetter á 25 kr.
KØRESTOLSBRUGERE NEJ
HELBREDSBEGRÆNSNINGER JA
product-turpas-2

Turpas
230 DKK

KØR ALLE DE TURE DU VIL

KØB TURPAS

ÅBNINGSTIDER i perioden 14. aug. - 24. sep.

Man. - torsdag

11.15-23.00

Fredag

11.15-24.00

Lørdag

11.15-23.30

Søndag

11.15-23.00

Se lignende forlystelser