16. april - 14. maj 2018

Blå Mandag i Tivoli

En uforglemmelig dag

Velkommen i de voksnes rækker

Er du lige blevet konfirmand? Så saml alle dine venner og klassekammerater og kast jer sammen ud i Danmarks største Blå Mandag-fest i Tivolis sjove, flotte og hyggelige omgivelser. Her kan du møde konfirmander fra hele landet og skabe en uforglemmelig dag med alle dem, du holder af.  

Som sædvanligt vil der selvfølgelig være fuld gang i forlystelserne, mulighed for at konkurrere i de sjove spilleboder og masser af lækkerier at finde rundt omkring i Haven. Ses vi i Tivoli til Blå Mandag?

tivoliindgang_370x472

Spring køen over

Få mere ud af dagen

Blå Mandag skal være en oplevelse for livet, så brug ikke denne vigtige dag på at vente i kø! Planlæg din dag og køb entré og Turpas hjemmefra - så kan du springe direkte ind i alt det sjove. 

Få mere ud af din Blå Mandag og spar penge med Tivolis PULS pakke. Her får du både entré, Turpas, mad og drikkevarer til en god pris. Hvis du har planer om at besøge Tivoli igen, kan du med fordel investere i et Wild Card. Med dette får du nemlig fri entré og adgang til forlystelserne i Tivoli hele 2018. Rigtig god fornøjelse.  

PULS Pakke   Wild Card

transparent_2x2
Forlystelser for alle

Fart, spænding og sjov

Hvem bliver mon årets konfirmand? Dyst mod dine venner i de mange boder eller test dit mod i de vilde forlystelser rundt omkring i Haven. Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser – eller nyd den flotte udsigt fra Ballongyngen.

Se alle forlystelser

 

 

tern_blmandag_forlystelser

Glem alt om kedelige madpakker

Stil sulten

Når sulten melder sig, er der heldigvis hjælp at hente. Tivoli Food Hall disker nemlig op med alt fra burgere til sushidogs, så du kan samle ny energi til resten af dagen. Som noget særlig kræser flere af staderne med særlige Blå Mandag-menuer. Du finder tilbuddene herunder.

Tivoli Food Hall 

transparent_2x2
Blå Mandag-menuer
Chicks by Chicks Blå Mandag-menu
Hos Chicks by Chicks er der altid kylling på menuen. Prøv den særlige Blå Mandags-menu med BBQ lår, pommes frites og chilimayo til bare 99 kr.
Original Shawarma Blå Mandag tilbud
Hos Original Shawarma serveres der lækker, traditionel shawarma af kvalitetskød. Prøv også deres lækre falafel, lavet af kikærter med høj kvalitet og efter en original libanesisk opskrift. Under Blå Mandag i Tivoli er der 10% rabat på hele deres sortiment.
Gorms Blå Mandag-menu
Gorm’s pizza er noget ud over det sædvanlige og under Blå Mandag serverer de særlige menuer med pizza og sodavand til bare 100 kr.
LETZ SUSHI Blå Mandag-menu

LETZ SUSHI forkæler de unge under Blå Mandag med en valgfri sushidog og lækker Yuzu limonade. Menuen koster 95 kr. og fås både i Tivoli Food Hall og i LETZ SUSHIS restaurant i det Japanske Tårn.

Du kan også nyde en lækker Blå Mandag-menu bestående af edamamebønner, 3 stk. tempurarejer, 8 stk. Laks inside out og en forfriskende Yuzu limonade. Alt dette får du til bare 150 kr. Du skal dog være opmærksom på, at denne menu udelukkende udbydes i det Japanske Tårn.

The Bird & Kissmeyer Blå Mandag-menu
The Bird & Kissmeyer fejrer også Blå Mandag. Her kan du få en valgfri toast og sodavand fra menuen til 70 kr.

For alle med en sød tand

Når du bliver lækkersulten

Under Blå Mandag skal der ikke mangle noget, og sukkerdepoterne skal derfor være fyldt godt op. Rundt omkring i Haven finder du alt fra lune churros til karameliserede popcorn, og hos Woodhouse kan du sammensætte din egen frozen yoghurt. Du kan som et særligt tilbud få en lækker slikkepind fra Bolchekogeriet til bare 10 kr. eller en cremet softice med drys fra Isbjerget & Femkanten til bare 30 kr. 

Se udvalget

transparent_2x2
Godt til ganen

Slut dagen af med et lækkert måltid

Når aftenen nærmer sig, skal maverne mættes. Slut dagen af i samlet flok og book bord på en af Tivolis mange lækre restauranter. Her finder du alt fra traditionelle danske retter til italienske og asiatiske specialiteter. Velbekomme!

Se alle spisesteder

 

tern_blmandag_mad

De kære forældre

En hyggelig dag i Haven

De nyudklækkede konfirmander hygger sig i Haven, men hvad skal man dog give sig til som forældre? Fortvivl ej, for i Tivoli er der noget for alle aldre. Lad dig friste af Illums Bolighus’ smukke interiør, nyd roen ved det betagende Haveanlæg ved Pergolaen eller nyd en frokost på et af Havens mange spisesteder. Er der et indre legebarn gemt i dig, kan du også prøve kræfter med de mange sjove forlystelser. 

Haven    Butikker    Spisesteder 

transparent_2x2