Vis
Vis

Sponsorer og samarbejdspartnere

Med et sponsorat eller strategisk samarbejde med Tivoli kan din virksomhed øge udvalgte målgruppers interesse og kendskab for dit brand.

Alle Tivolis partnerskaber skræddersyes, så virksomhedens mål og behov tilgodeses. Et partnerskab kunne inkludere:

  • Rettigheden til at benytte Tivoli og Tivolis ikoner i markedsføringsmateriale
  • Kundearrangementer
  • Product placement i Tivoli og/eller Nimb Universet
  • Medarbejderpleje i form af familiedage, særadgang til udvalgte forestillinger, koncerter mv.
  • Produktlanceringer og pressemøder i unikke omgivelser

Kontakt Tivolis salgsteam

SPONSORER

ASE ser potentialet i dig. Hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig, ledig eller i job, kan vi hjælpe dig med at forløse dit potentiale og komme videre i karrieren. ASE er sponsor af Julemanden.

Det Obelske Familiefond yder støtte inden for kunst og kultur, uddannelse og forskning samt sociale formål og sundhed. Det Obelske Familiefond støtter Tivoli-Garden.
DONG Energy El & Gas A/S er energipartner for Tivoli.

Go Dream tror på, at det er oplevelser, der giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten - og at livet skal være fuld af dem! Derfor gør de deres ypperste for at finde de gode, spændende, romantiske, skæve, vilde og unikke oplevelser til dig. Go Dream er sponsor for Ballongyngen.

Hans Just A/S sælger og markedsfører spiritus, vin og drinksmiksere fra hele verden. Hans Just A/S er partner på Tullamore Smugkroen.

H. J. Hansen vin sikrer gode vinoplevelser fra bl.a. Frankrig, Spanien, Italien, Australien & Chile. H. J. Hansen vin leverer kvalitetetsvin til Tivoli.

Husqvarna er verdens førende producent af brugervenlige kvalitetsredskaber til skov, have og park. Husqvarna er partner på Tivolis haveudstyr.

Kopenhagen Fur er officiel sponsor for Pantomimeteatret i Tivoli og sikrer derved Tivolis fortsatte investering og udvikling af teatret.

Nespresso er kaffepartner i Tivoli.

Pepsi Max er hovedsponsor på musikprogrammet LilleFredag.

Royal Unibrew er eksklusiv leverandør af øl og sodavand til Tivoli. I 2009 skiftede Tivoli øl-leverandør til Royal Unibrew. Samarbejdet har været så stor en succes, at Tivoli i 2013 har valgt at forlænge aftalen til 2018.

SAMSUNG har et teknologi partnerskab med Tivoli på Virtual Reality.

Scandinavian Tobacco Group er en global virksomhed med hovedsæde i Danmark. Med ca. 9.500 medarbejdere i mere end 20 lande er Scandinavian Tobacco Group verdens største producent af cigarer. Scandinavian Tobacco Group er sponsor på Tivolis fyrværkeri.

Skandinavisk Motor Co. er afsender på Tivoli Erhvervsklub.

Toms er sponsor for Tivolis chokolade lykkehjul.