All Inclusive, voksen 8 år+

All Inclusive pakken tilbyder dig et besøg i Tivoli i én samlet pakke. Når pakken er betalt, er du klar til en tur i Tivoli.

All Inclusive-pakken er gyldig fra d. 4. april 2019.


Voksenpakke (8 år +):


  • Entré
  • Turpas Plus (indeholder VR i Dæmonen, ubegrænset turfotos på mobilen fra Rutschebanen, Minen, Den Flyvende Kuffert, Veteranbilerne og Dæmonen samt adgang til Tivolis Akvarium)
  • Turfoto eller lille ballon
  • Måltid (Fast menu inkl. 1 glas sodavand/øl/vin)

Pris: 550 kr. (Værdi: 635kr.)

Værd at vide

All Inclusive-pakken gælder på en valgfri dato i 2019.
OBS: Pakken er ikke gyldig den 31. december 2019.

Dæmonen kræver at man er min. 132 cm. høj.

Mange af Tivolis restauranter og spisesteder har sammensat en lækker voksen- og børnemenu, som er inkluderet i All Inclusive pakken. Der er noget for enhver smag for både store og små!

Se restauranter og spisesteder med All Inclusive menu her

FAQ

Hvor kan jeg købe min All Inclusive pakke?

All Inclusive pakkerne kan købes i Tivolis webshop.

Hvordan bruger jeg min All Inclusive pakke?

Når du har købt All Inclusive pakken i Tivolis webshop, skal du printe din print-selv billet og medbringe den ved dit besøg i Tivoli eller fremvise den direkte fra mobiltelefonen. Henvend dig ved billetlugerne i Tivolis Hovedindgang på Vesterbrogade eller Tivolis Banegårdsindgang overfor Københavns Hovedbanegård. Her vil du få udleveret Turpas og kuponer til forlystelsesfoto og måltid. Bemærk, at selvbetjeningsindgangene ikke kan benyttes med Tivoli All Inclusive. Spørg gerne kontrollørerne, hvis du er i tvivl. Kuponerne indløser du i én af restauranterne og de forlystelser, hvor der kan tages foto (se nedenfor). Turpasset giver adgang til alle kørende forlystelser samt entré til Tivolis Akvarium, ubegrænset Tur-fotos på mobilen, Bring the Spring (kun Vinter i Tivoli) og Rasmus Klump og den sure snemand i Glassalen (kun Vinter i Tivoli).

I hvilke forlystelser kan jeg få et forlystelsesfoto?

Kuponen til et forlystelsesfoto kan anvendes i Dæmonen, Veteranbilerne og Rutschebanen.

Bemærk, at vi tager forbehold for alt optaget på spisestederne. Billetten scannes ved Tivolis indgange. Billetten kan ikke refunderes eller ombyttes. Printes billetten mere end én gang, vil den kun virke første gang den scannes.

Pris

  • All Inclusive, 8 år+
    635 DKK 550 DKK