The Grand Tour of Copenhagen

Billet til kanalrundfart - vælg aldersgruppe.

Den klassiske kanalrundfart i Købehavn
Tag med på 1 times live guidet kanalrundfart i Københavns smukke havn og de idylliske kanaler. Imens du sejler under lave og smalle broer og ned af de fine kanaler, fortæller guiden dig alt om byens gamle kirke, slotte, og det nye moderne arkitektur, der stå side om side med de gamle bygninger. Du vil se seværdighederne fra en ny vinkel! Se for eksempel Operahuset, Amalienborg, Børsen, Den Sorte Diamant og meget andet. Turen er live guidet på dansk og engelsk og nogle afgange har også et tredje sprog (fransk, tysk, spansk eller italiensk). Afhængig af sæsonen og vejret sejler vi i åbne eller lukkede og opvarmede både.

Værd at vide

Billetten kan benyttes til én kanalrundfart i den valgte gyldighedsperiode og skal indløses ved Strommas afgangssteder i Nyhavn eller Ved Stranden.

Der er live guide på engelsk og dansk. Visse afgange har et tredjesprog: tysk, fransk, italiensk, portugisisk eller spansk. Afgang fra Nyhavn eller Gammel Strand.

Der skal benyttes én billet pr. person.
Voksenbillet er gældende for personer på 16 år og derover.
Børn på 6 - 15 år skal benytte en børnebillet.
Børn under 6 år rejser gratis i følge med en betalende voksen.

Afgange:

Dagligt fra 5. maj 2018 - 3. maj 2019

Den første afgang er kl. 9.30 fra Ved Stranden.

SE TIDSPLAN HER

Bemærk, at billetten skal printes.

OBS! Billetten kan ikke refunderes eller ombyttes. Printes billetten mere end én gang, vil den kun virke første gang den scannes. 

Pris

  • Fra 48 DKK