Parkér med
tivoli-rabat

Ankommer du til Tivoli i bil, har du mulighed for at parkere i parkeringszonerne omkring Tivoli eller i APCOA PARKINGs-anlæg med rabat. 

APCOA_Logo

Få 50% rabat på 3 udvalgte APCOA-anlæg som Guldkort-holder og 20% rabat på ni andre anlæg

Ejer du et Årskort, Sølvkort eller Wild Card, kan du få rabat rabat ved parkering i et af de tre P-anlæg. Scan Tivolikortet i en af vores betalingsautomater på stedet, hvorefter din rabat indløses

Selvom du ikke har et Tivoli Årskort kan du få 15% rabat på din parkering ved at scanne din entrébillet i billetautomaterne i de tre anlæg

Parkér med rabat i et af APCOAs tre anlæg beliggende under 500 meter fra Tivolis hovedindgang ved køb af billet i Tivolis webshop

Sådan opnår du rabatten som kortholder

Via MobilParkering

Du kan benytte APP’en MobilParkering til, at betale for parkering i dit foretrukne af vores tre P-anlæg:
Axel Towers P-kælder – Axeltorv 2, 1609 København V
Saga P-hus – Vesterbrogade 25, 1620 København V 
Nyropsgade P-hus – Nyropsgade 6, 1602 København V 

Du logger først ind og vælger ”Min Konto”. Så vælger du ”Rabat- og værdikoder” og herunder ”REGISTRER RABATKORT”, hvor du vælger ”Tivoli” og derefter indtaster dit kortnummer. Dit kortnummer står på bagsiden af dit Tivoli årskort. Herefter starter du blot din parkering i MobilParkering, og du vil nu automatisk få din rabat på parkering. 

Hent MobilParkering her.

Via Tivoli årskort

Du kan benytte dit Tivoli årskort til at få rabat ved parkering i dit foretrukne af vores tre P-anlæg:
• Axel Towers P-kælder – Axeltorv 2, 1609 København V
• Saga P-hus – Vesterbrogade 25, 1620 København V
• Nyropsgade P-hus – Nyropsgade 6, 1602 København V 

For at få din rabat skal du, når du vil betale for parkering ved en af automaterne, vælge ”Tivoli gæst” og derefter følge maskinens anvisninger. Når dit årskort er godkendt, kan du købe parkering med automatisk rabat. Dit årskort kan ikke benyttes til at få rabat på parkering i vores andre P-anlæg. 

Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: +45 70 231 331 eller info@apcoa.dk

Vær opmærksom på at du ikke kan betale for parkeringen med dit årskort - kortet udløser blot en rabat på dit køb. 

NB: Bemærk venligst at APCOA ikke giver rabat med tilbagevirkende kraft og at rabatten kan opnås alle dage i 2018, uafhængig af Tivolis åbningstider, mod et gyldigt Årskort, Sølvkort, Wild Card eller Guldkort. Rabatten kan ikke opnås med følgende korttyper: VIP kort, pressekort, aktionærkort og autoritetskort.

15% på din parkering

Rabat med entrébillet

Selvom du ikke har et Tivoli Årskort kan du få 15% rabat på din parkering ved at scanne din entrébillet i billetautomaterne i de tre anlæg: 
Axel Towers P-kælder – Axeltorv 2, 1609 København V
Saga P-hus – Vesterbrogade 25, 1620 København V 
Nyropsgade P-hus – Nyropsgade 6, 1602 København V 

Når du parkerer, skal du købe ”Forudbetalt Parkering med Stop” – køb gerne god tid, da overskydende tid refunderes - og når du vender tilbage til P-kælderen efter dit besøg, vælger du ”Tivoli Gæst” på betalingsautomaten og følger dens anvisninger. Dette stopper din parkering, dvs. at du får pengene tilbage fra hvad du har forudbetalt ”for meget”, og får 15% parkeringen i det tidsinterval fra du har startet til stoppet. 

OBS: Det er vigtigt at du husker din billet, da du skal scanne den for at du kan få 15% rabat på din parkering.

hovedindgang_370x472
Parking

Parker ved Tivoli

Vær opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner. Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget. Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk at indstille p-skiven ved parkeringens start.

Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder.

Se kort over parkeringszoner

Priser og billetter

Se de gældende priser for parkering (Tivoli ligger i grøn zone)

Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Desuden er det muligt at købe forskellige andre billettyper. Du kan betale med mønter og kreditkort i billetautomaterne. De kort, der kan anvendes, er: Dankort og Visa/Dankort, Master/Eurocard, JCB, Diners, Amex.

Husk at billetter og kort skal placeres synligt i bilens forrude.

 

 

tern_biler

Parker gratis til Fredagsrock

Tag bilen til Fredagsrock-koncerten med L.O.C. uden bekymring! Fredag d. 20. juli kan du nemlig parkere gratis i APCOA PARKINGs anlæg i Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Den gratis parkering gælder på niveauerne -3 til -5 i tidsrummet 20. juli kl. 17.00 til 21. juli kl. 10.00. Du behøver ikke trække billet for at parkere i dette tidsrum, så du kan blot parkere, nyde koncerten og afhente din bil dagen efter.

Hvis du skal ind til din bil i tidsrummet kl. 20.00-08.00, skal du indtaste din nummerplade ved døren ved siden af Starbucks for at låse den op. Alle andre tidsrum er døren ulåst. Parkeringskælderen vil være bemandet med vagter, som står klar til at hjælpe dig mellem kl. 17.00-01.00.

 

tern_biler1

I samarbejde med APCOA PARKING