Parkér med
tivoli-rabat

Ankommer du til Tivoli i bil, har du mulighed for at parkere i parkeringszonerne omkring Tivoli eller i APCOA PARKINGs-anlæg med rabat. 

APCOA_Logo

Parkér med rabat i et af APCOAs tre anlæg beliggende under 500 meter fra Tivolis hovedindgang ved køb af billet i Tivolis webshop

Få 50% rabat på 3 udvalgte APCOA-anlæg som Guldkort-holder og 20% rabat på ni andre anlæg

Sådan opnår du rabatten som kortholder

Via MobilParkering

Du kan benytte APP’en MobilParkering til, at betale for parkering i dit foretrukne af de tre P-anlæg. Du indtaster dit kortnummer under ”bonus- og værdikoder” hvorefter din rabat indløses. Herefter starter du blot din parkering i MobilParkering.

Hent MobilParkering her. 

Via Tivoli årskort

Du kan desuden benytte dit Tivolikort til, at få rabat ved parkering i dit foretrukne af de tre P-anlæg. Du scanner blot dit Tivolikort i en af vores betalingsautomater på stedet, hvorefter din rabat indløses med det samme.

Vær opmærksom på at du skal indtaste kortets type (f. eks. guldkort) under værdi og bonus kode og herefter kortnummer.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: +45 70 231 331 eller på tivoli@apcoa.dk  

NB: Bemærk venligst at APCOA ikke giver rabat med tilbagevirkende kraft og at rabatten kan opnås alle dage i 2018, uafhængig af Tivolis åbningstider, mod et gyldigt Årskort, Sølvkort, Wildcard eller Guldkort. Rabatten ikke kan opnås med følgende korttyper: pressekort, VIP kort samt Autoritetskort.

 

Parking

Parker ved Tivoli

Vær opmærksom på, at København er inddelt i parkeringszoner. Tivoli ligger i grøn zone, og gaderne omkring Tivoli ligger i henholdsvis grøn og rød zone. På billetautomaterne kan du se, hvilken zone du befinder dig i.

Der er opsat zonetavler ved alle indfaldsveje til betalingsområdet i Indre By. Zonetavlerne er vist med blåt. Når du forlader betalingsområdet, er det markeret med et lignende skilt, denne gang er det gråt og overstreget. Ved tidsbegrænset parkering skal der bruges p-skive. Husk at indstille p-skiven ved parkeringens start.

Hvis parkeringen begynder før en periode med tidsbegrænsning og fortsætter ind i denne, skal viseren indstilles på det tidspunkt, tidsbegrænsningen begynder.

Se kort over parkeringszoner

parkingveteranbil

Priser og billetter

Se de gældende priser for parkering (Tivoli ligger i grøn zone)

Du køber din p-billet i de opstillede billetautomater. Desuden er det muligt at købe forskellige andre billettyper. Du kan betale med mønter og kreditkort i billetautomaterne. De kort, der kan anvendes, er: Dankort og Visa/Dankort, Master/Eurocard, JCB, Diners, Amex.

Husk at billetter og kort skal placeres synligt i bilens forrude.

I samarbejde med APCOA PARKING