Vis
Vis

Årskort

Et Årskort er for dig, der gerne vil have en nem og fri entré i de fire sæsoner i 2018. Køb dit Årskort nu og få adgang til Jul i Tivoli 2017.

Et årskort er for alle, som ønsker fri entré til Tivoli i hele 2018. Alle børn under 3 år kommer gratis ind i Tivoli, og behøver derfor ikke et årskort.

Et Årskort koster 350 kr.

Årskort købt online fremsendes med posten inden for 10 hverdage.

Læs mere om de mange medlemsfordele, du kan opnå med et Tivoli Årskort.

Med et Årskort til Tivoli kan du gratis medbringe op til to børn mellem 3 - 7 år. Ved flere end to børn skal der betales fuld børne entré-pris per barn udover det andet barn. Børn under 3 år kommer gratis i Tivoli.

Giv et årskort i gave
Giv en du har kær en gave spækket med oplevelser i mere end 250 dage om året. Udfyld med dine egne informationer når du køber årskortet via webshoppen. Modtageren af kortet skal blot aktivere det for at kunne bruge det i Haven.
Ønsker du at give et Årskort i julegave skal det købes her på webshoppen senest tirsdag den 12. december, så kortet kan nå modtageren inden den 24. december.
Alternativt henviser vi til personligt salg i Tivoli Box ved Tivolis Hovedindgang.

Er Årskortet til gave ikke nået frem til tiden? Print et årskort-bevis.

Ved køb af Årskort som gave har du mulighed for at købe en gaveæske i Tivoli Box Office eller Tivoli Servicecenter ved personlig henvendelse. Køber du et Guldkort eller Wild Card får du gaveæsken med gratis

OBS! Årskortet er strengt personlige på lige fod med Tivolis andre årskorttyper.

 

Pris

  • Årskort
    350 DKK