8. september 2015

Hundetræf i Tivoli

Hundetræf i Tivoli



Én dag om året er det tilladt at tage sin firbenede bedste ven med i Tivoli. Det er på Hundens Dag, som i år finder sted søndag den 13. september. Her er der både raceparade, hundeshow og et telt hvor nuværende eller kommende hundeejere kan få gode råd. Årets tema er Hunde fra hele verden – fra Ækvator til polerne. Der er tilmeldt over 100 forskellige hunderacer og arrangementet er normalt et større tilløbsstykke for hundefans.  

Hunde fra hele verden indtager Tivoli på Hundens Dag søndag den 13. september. Her er der inspiration og sjov for hunde og deres ejere – og også for dem, som stadig er ved at overveje, om livet med hund er noget for dem. 



Hundeparade

Udover den traditionelle hundeparade med knap 1000 hunde, så er der planlagt et større hundeshow på Plænen. Her vil gæsterne møde et større udvalg af de mange forskellige hunde, herunder Afghansk mynde, Puli og Mastiff.  Hundeejerne fortæller om hundenes oprindelse og deres funktion igennem udklædning eller rekvisitter. Dansk Kennel Klubs adfærdskonsulent, Lise Lotte Christensen, styrer slagets gang på scenen.

Dansk Kennel Klub slår også et informationstelt op ved Plænen, hvor man kan lære de firbenede vidundere bedre at kende og deltage i konkurrencen med fine præmier.

Kommunikationsansvarlig i Dansk Kennel Klub, Anne Orholt, siger;

”Hundens Dag er blevet en fin tradition for hundefolket. Det er en god lejlighed til at mødes med racefæller og til at vise sin race frem for Havens andre gæster. I år er temaet på Plænen ”Hunde fra hele verden – fra Ækvator til polerne”, og her kan gæsterne få et indblik i, under hvor forskellige himmelstrøg og livsvilkår vore hunderacer har fundet deres form - og hundeejerne fortæller om hundenes oprindelse og deres funktion igennem udklædning eller rekvisitter,” fortæller Anne Orholt fra Dansk Kennel Klub, der glæder sig til gensynet med de mange hunde i Haven.



Program for Hundens Dag

11.00-23.00:      Flinke hunde i snor er velkomne i Tivoli

11.00-16.00:      Besøg Dansk Kennel Klubs informationstelt ved Plænen. Deltag i konkurrencen

14.00:                 Raceparade rundt i Haven

14.20:                 Show på Plænen.

 

Fakta om Hundens Dag

Hundens Dag i Tivoli, hvor gæsterne kan medbringe deres firbenede venner i forlystelseshaven, går langt tilbage i Havens historie. Man ved med sikkerhed, at Tivoli helt tilbage i 1895 arrangerede en hundeudstilling i samarbejde med Dansk Kennel Klub. Hundens Dag afholdes i samarbejde mellem Dansk Kennel Klub og Tivoli. Hundene kommer på dagen gratis i Tivoli, hvis de er ledsaget af en betalende gæst.

Vedlagte billede/er til fri redaktionel brug.

Læs mere på www.tivoli.dk.

Kontakt: Dansk Kennel Klub, Anne Orholt,  anor@dkk.dk Direkte telefon:+ 45 56 18 81 33

 

Med venlig hilsen

 





Torben Plank

Head of Press, Brand & Communications

Pressechef, Brand & Kommunikation

 

T  +45 33750440

M  +45 22237440

TPL@TIVOLI.DK 

 

Vesterbrogade 3, 1630 København V

www.tivoli.dk