Din kurv er tom

6.-17. april

Påske i Tivoli

Årskort
Årskort Et årskort er for dig, der gerne vil have en nem og fri entré i de tre sæsoner i 2017

Med et årskort kan du besøge Tivoli hele året indenfor de tre sæsoner Sommer, Halloween og Jul – hver dag helt frem til d. 31. december 2017. Der er årskort for enhver smag og de starter fra 330 DKK.

Se alle årskort
For børn
Pippi 13. april · Glassalen

Astrid Lindgrens elskede historie om verdens stærkeste pige, der bor i Villa Villekulla med sin hest og aben Hr. Nilsson vækkes til live i Glassalen i Tivoli til påske. Glæd dig til en festlig og farverig familiemusical, når Pippi tager dig med i Cirkus, på tingfinder-tur og til teselskab.

Se mere
Mad og vin
Nimb Brasserie Restaurant

Klassik brasserie med gode rustikke retter inspireret af det klassiske franske brasserie køkken. Maden nydes i bløde behaglige stole og med en afslappet og uformel stemning.

Se alle spisesteder
Teater
Spamalot 29. marts · Tivolis Koncertsal

Verdens sjoveste musical rammer Tivoli!

Se alle forestillinger

Glæd dig til

Verdens måske sjoveste musical rammer Tivoli!

SPAMALOT er baseret på den verdensberømte kultfilm: ’Monty Python og de skøre riddere’ fra 1975. På Broadway blev billetterne revet væk, publikum var begejstrede. Nu er musicalen klar i en stjernebesat dansk opsætning, med premiere 22. marts 2017 i Tivolis Koncertsal.

Læs mere Køb billet

SPAMALOT_promo-banner_tivoli-dk_KeyVis_600x605_2

Nyhed fra 6. april

Prøv Dæmonen med virtual reality

Forestil dig, at du sidder fastspændt i en rutschebane med 80 km i timen, udsættes for 4G påvirkning, passerer 3 loops og oplever et fysisk fald på 20 meter. Den oplevelse bliver snart endnu vildere med ildsprudlende drager og dæmoner fra den kinesiske mytologi og fyrværkeri, der eksploderer omkring dig i et kinesisk univers fra en svunden tid. 

Virtual reality-turen starter i det øjeblik, du får headset på. Nyd turen, for nu er der ingen vej tilbage! 

Praktisk information
En tur i Dæmonen med virtual reality-headset koster 25. kr. ekstra og er et tilvalg. Du vil naturligvis fortsat kunne vælge en almindelig tur i Dæmonen. 

transparent_2x2

Velkommen til SommerKlassisk 2017

SommerKlassisk inviterer dig med til musikoplevelser i verdensklasse – lige midt i Tivoli. Glæd dig til en perlerække af internationale topnavne – fra legendariske London Symphony Orchestra med superdirigenten Michael Tilson Thomas til operastjerner som Lawrence Brownlee og Danielle de Niese – og vores helt eget orkester, Tivoli Copenhagen Phil.

læs mere Køb billet

SK_keyvisual_400x300

Caroline Henderson i Glassalen

Jazzdiva i topform

Med et stjernehold i ryggen, et særligt udvalgt repertoire og helt nyt materiale vender jazzdivaen Caroline Henderson under Copenhagen Jazz Festival tilbage til Glassalens intime rammer. Gå ikke glip af hendes koncert d. 8. juli.   

læs mere køb billet

Tern-template_370x472

Instagram #tivolicph

Følg os på sociale medier